Køb din nye bil hos Fjord-Frandsen biler

Biler til alle behov

Vort salgsteam er altid klar til at hjælpe dig

Er du på udkig efter biler i Haderslev, Aabenraa eller andre steder i Sønderjylland, er vi hos Fjord-Frandsen Biler et moderne bilhus, hvor du finder alle typer biler. Vi forhandler både nye og brugte biler i mærkerne Fiat, Kia og Mitsubishi, og du finder derfor modeller til alle typer behov. Vi har de helt små mikrobiler som for eksempel en Kia Picanto eller Fiat 500, og så har vi biler til de større behov, hvor der skal være plads til en barnevogn i bagagerummet. Vi får løbende nye biler ind, som du har mulighed for at prøvekøre, og vi har altid en kompetent medarbejder, der kan være behjælpelig med spørgsmål om alt fra brændstoføkonomi til funktionalitet. Yderligere er vi også en brugtbilsforhandler, hvor du kan få mest for din brugte bil – vi tilbyder yderligere en god skrotpræmie for skrotning af bil.

Vi forhandler de billigste Kia biler i Danmark

Hos Fjord-Frandsen Biler har vi speciale i mærket Kia. Vi ved alt, der er at fortælle om vores biler, så du bliver godt klædt på med informationer om de forskellige modeller. Vi har de absolut billigste priser på Kia biler i hele Danmark, og derfor er der gode penge at spare ved at købe din Kia hos os. Da vi også er en brugtbilsforhandler, har vi masser af flotte, brugte biler i vores portefølje, som vi gør klar dig, hvis du vil have en prøvetur. Vores fornemmeste job er at finde en bil, der passer perfekt til dig, og som også matcher dit budget og kan indfri dine forventninger til eksempelvis komfort, brændstoføkonomi, ekstraudstyr og funktioner.

Find en bil, der passer til dine behov

At finde den rette bil handler om mere end blot dine kørselsbehov. Kører du meget? Har du børn? Der er flere ting at tage højde for, når du ser dig om efter biler, der kunne være interessante. Kører du meget, kan det være en rigtig god investering at tilkøbe ekstraudstyr, der optimerer din køreoplevelse gennem komfort og funktioner. Det kan være alt fra bløde sæder til ratvarme, fartpilot og automatgear. Har du et eller flere små børn, skal der være plads til en stor barnevogn i bagagerummet. Vi kan hjælpe dig med at finde den helt rette bil til dine behov – uanset om det er Kia, Fiat eller Mitsubishi. Om det skal være en brugt bil eller en ny bil er helt op til dig. Vi har masser af flotte biler på lager, som du kan få lov til at tage en prøvetur i sammen med familien.

Vi hjælper også med finansiering, leasing og service

Har du fået øje på en bil, du rigtig godt kunne tænke dig her og nu, men kniber det med pengene? Hos Fjord-Frandsen Biler tilbyder vi attraktiv finansiering. Er din gamle bil gået i stykker, og skal du akut have en ny, eller har du blot fået andre behov, er det intet problem. Finansieringen forudsætter naturligvis en positiv kreditvurdering. Vil du hellere lease din bil, kan vi også klare det. Når din bil en gang skal til serviceeftersyn, har vi desuden vores eget autoværksted, hvor vores dygtige mekanikere vil tage sig godt af din bil, så den altid overholder garantien.

Se mere til vores bilmærker her:

Fiat

Kia

Mitsubishi

Fiat Erhvervsbiler