Fiat

Velkommen til Fiat Haderslev – Fjord-Frandsen Biler

Er du på udkig efter en ny Fiat, en brugt model eller måske en af Fiats populære erhvervsbiler, så er du kommet til det rette sted.

Fjord-Frandsen Biler er Fiat forhandler og autoriseret Fiat Værksted.

Vi kan altid hjælpe dig med et godt tilbud, og hos os kan du altid mindst få 15.000 kr for din gamle bil, når du køber en ny og finansierer den gennem os.

Ny eller brugt Fiat

Kig forbi vores showroom på Niels Bohrs Vej 2 i Haderslev. Vi har altid både nye og brugte biler stående, og du er velkommen til at booke en prøvetur.

Du kan se alle vores brugte modeller her.

Ny Fiat 500?

Fiat’s lille livsstilsbil – Fiat500 – bliver ved med at være en populær bil. Både den klassiske, der er tilført mild hybrid teknologi, og den 100% elektriske Fiat500e.

Er du på udkig efter en Ny Fiat500, kan du se de vigtigste detaljer herunder. Hvis du vil læse mere og se brochurer, kan du via linkene gå videre til Fiat’s hjemmeside.

Du er naturligvis også altid velkommen til at komme ind til os. Vi har næsten altid en model eller to stående. Så kan vi fortælle dig, alt det, du gerne vil vide, du kan prøve en tur i bilen, og vi kan finde den rigtige finansieringsløsning til dig, hvis du beslutter dig for at slå til.

Fiat 500 og 500C

fiat500 haderslev

Den klassiske Fiat500C fås med en mild-hybridteknologi, som sikrer en mere effektiv og støjsvag motor, der giver en afslappende køreoplevelse. Tilføj hertil en lang række forskellige teknologiske funktioner, der hjælper dig med at køre mere sikkert, og så har du en bil, hvor du kan nyde din tid bag rattet.

Udstyr og opkobling

Den italienske stil og kvalitetsmaterialer kan mærkes i hver afkrog af kabinen – bl.a. i kraft af premium-sæder m. Fiat monogram og “500”-signaturlogoet, hvilket dog afhænger af hvilket udstyrsniveau, du vælger.

Fiat 500 giver de perfekte opkoblingsmuligheder på dine køreture takket være Uconnect™ radioen med 7” touchskærm, navigation, DAB, Apple CarPlay og Android Auto™.

Lavere emissioner

Med mild-hybridteknologien er Fiat 500 og 500C mere effektive med lavere CO2-emissioner under kørslen, og de giver en mere afslappende og støjsvag køreoplevelse. Mild-hybridsystemet hjælper med accelerationen og giver mulighed for en glat og hurtig start af motoren ved bykørsel. Mild-hybridsystemet kræver ikke opladning, da den genvinder energi når du kobler ud, samt i bremsefaserne og sikrer dermed problemfri kørsel ind og ud af byen.

Læs mere på Fiats hjemmeside:
Fiat 500 og 500C – Mild Hybrid

Fiat500E

Fiat500e

Med Fiat500E får du det klassiske Fiat500 design kombineret med en ekstraordinær elektrisk køreoplevelse.

Fiat 500E har en elektrisk rækkevidde på op til 321 km (WLTP blandet kørsel) og bilen har mulighed for lynopladning. Opnå en hel dags kørsel (50 km) ved blot 5 minutters opladning. Oplad batteriet til 85% på kun 35 minutter. Benytter du udelukkende din 500e til bykørsel, øges rækkevidden helt op til 460 km

Vælg køreindstillingen SHERPA MODE for at spare energi under kørslen. Køreindstillingen optimerer bilens elektriske rækkevidde via bl.a. hastighedsbegrænsning samt deaktivering af klimaanlæg og den trådløse opladningsbakke

Teknologi og opkobling

I Fiat 500e er en af oplevelserne det helt nye Cinerama 10,25″ infotainmentsystem. Udseende og funktionalitet er inspireret af opsætningen på en smartphone, og brugerfladen kan nemt tilpasses til den enkelte brugers behov. Systemet indeholder bl.a. lynhurtig Bluetooth, som meget let gør det muligt at tilkoble din smartphone til UConnect-systemet og en brugervenlig stemmestyringsfunktion. “Over-the-air”-teknologien sikrer at infotainmentsystemet løbende opdateres – helt automatisk.

Læs mere om Fiat500E på Fiat’s hjemmeside
Fiat 500E og 500E CABRIO

Fiat Serviceaftale

Fjord-Frandsen Biler er naturligvis autoriseret Fiat Værksted, så har din Fiat brug for lidt opmærksomhed, eller ønsker du en seriøs partner til din serviceaftale, så kontakt os med det samme.