Fiat 500 La Prima

Den ny Fiat 500 “La Prima” er designet til et nyt årti

Til oktober 2020 kommer den Ny Fiat 500. Og I kan godt begynde at glæde Jer.

Her taler vi ikke blot om en opjustering af et i forvejen tidløst design. Vi taler en HELT ny platform!

Selvom vi stadig kun er i den spæde start af 20’erne, tør Fiat godt love, at dette design vil holde indtil vi afrunder dette årti. Og der er noget om snakken. Ikke bare pga designet – men på grund af BILEN.

Længere rækkevidde end nogen anden Fiat 500

Den lille Fiat 500 er designet til at være en bybil. Den nye Fiat 500 La Prima kan køre længere på en optankning end nogen af dens forgængere – og det på trods af, at “La Prima” er en ren elbil.

Rækkevidden er op til 400 km ved ren bykørsel og 320 km ved blandet kørsel. Bilen har mulighed for hurtigopladning. Så tager det i gennemsnit 5 minutter at lade bilen op til en dags kørsel (50km). Med bilen følger en wallbox, så du kan lade bilen op derhjemme.

(Næsten) Selvkørende

Den ny Fiat 500 er den første bybil, der er selvkørende på niveau 2 – som det hedder. Den er ikke 100% selvkørende, men den accelererer, bremser og holder vognbanen helt af sig selv. Den aflæser vejskilte og foreslår dig, hvilken hastighed, du skal køre med. Kører du over 60 km/t sørger bilens system for at holde dig midt i vognbanen, hvilket gør din tur mere sikker og mindre stressende.

Når du vil parkere, slår bilens 13 parkeringssensorer til, og hjælper dig med at parkere sikkert.

Designer bil – i bogstaveligste forstand

Siden den lille bil kom frem første gang i 1957 har den været et stilikon. I 2007 lancerede Fiat “The NEW 500” som allerede samme år, af Car Magazine, blev kåret til Car of the Year 2007 og siden har fået prisen som verdens smukkeste bil.

Med “La Prima” har Fiat ikke bare opjusteret og forbedret designet. De har også ladet 3 verdenskendte designere skabe deres version af den frække bil .

La Prima fås i tre farver i standardversionen: Mineral Grey, Ocean Green og Celestial Blue.

Derudover kommer Fiat 500 La Prima i tre designermodeller, hvor Armani, Bvlgari og Kartell har fået lov at give deres bud på en designer-bil. Du kan se de tre designerbiler samlet nedenfor, og hver for sig længere nede på siden.

Hvornår kommer den ny Fiat 500 2020 La Prima til Danmark?

Det forventes af bilen kommer til Danmark til oktober. Hold øje med vores Facebook, så lover vi at holde Jer opdateret.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev