Ny Fiat 500 Electric

Nye Fiat 500 Electric – Fra fortiden til fremtiden

Den nye elektriske Fiat 500 er en hyldest til den originale Fiat 500 fra 1957. Den nye model har arvet flere af de smukke træk, som vi oprindeligt faldt for i den allerførste model.

Og så er der alle de nye smukke træk ved bilen, er stadig oser langt væk af italiensk elegance, stil og temperament.

For eksempel får du i udstyrsmodellen ICON TRIM instrumenbord i samme farve som karosseriet. Desuden er midterkonsollen væk, hvilket giver følelsen af en mere åben kabine og mere plads. Mere plads er der også på infotainment skærmen, der måler 10.25” og har det samme brugervenlige interface som din smartphone. Via en lynhurtig Bluetooth-forbindelse kan du lytte til din yndlingsmusik fra telefonen og få den ultimative infotainment-oplevelse.

De elektriske funktioner

Den ny Fiat 500 Electric er udviklet til at være den helt perfekte bybil. Og det er lykkedes. Bilen har en elektrisk rækkevidde på op til 320 kilometer – men anvender du den udelukkende til bykørsel, er rækkevidden helt op til 460 kilometer.

Bilen er desuden udstyret med en Sherpa-funktion, der hjælper dig med at få det optimale ud af bilen. Hvis for eksempel strømniveauet er ved at være lavt, sørger bilen for at kompensere for strømforbruget i andre funktioner, så du lettere kan nå frem til din destination.

Selvom du kan køre langt på en opladning, tager det ikke lang tid at lade den op. Vælger du ICON Hatchback, kan du oplade bilen ved 85 kWh til 50 kilometers kørsel på cirka 5 minutter – omtrendt den samme tid, som det tager dig at drikke en kop kaffe.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev