Historien om Fjord-Frandsen Biler

Historie og ide

Den 1. maj 2008 var en stor dag i firmaets historie. Det var nemlig første åbningsdag for BILHUSET VOJENS.

Arne Fjord-Frandsen startede som lagerchef for ca. 9 år siden og kom senere over i salget af biler, hvor han havde været et halvt år, da den daværende ejer, Flemming Laumark-Møller, solgte sit firma til Autohuset Vestergaard. Arne fortsatte med at sælge biler, og da Autohuset Vestergaard efter 4 år i Vojens ønskede at koncentrere sig om de større afdelinger, og Vojens afdeling ikke indgik i fremtidsplanerne, slog Arne til med et købstilbud efter kortvarige forhandlinger med indehaverne af bilfirmaet.

I forbindelse med ejerskiftet ændredes navnet til Bilhuset Vojens.

Salg af Fiat erhvervsbiler

Der er kommet betydelig større fokus på salget af Fiats varevognsprogram, og fra årsskiftet 2008/2009 har vi lagt endnu mere vægt på kundeopfølgning osv.

Firmaet er nu oppe på et dusin medarbejdere.

Vi har stor kompetence indenfor salg og servicering af Kia, Fiat, Alfa og Mitsubishi og er altid behjælpelig med den helt rigtige rådgivning og dialog om løsningsmuligheder, uanset om det er en ny eller brugt bil, der ønskes. Vi lægger stor vægt på det lokale marked og ved hvad det kræver at sælge til lokale kunder. Samtidig udfører vi også reparation og service på andre bilmærker.

August 2012 flyttede Bilhuset Vojens til en ny matrikel i Haderslev. Flytningen har ikke betydet noget for vores kunder andet end adresseskiftet. Dermed er personale og god service stadig den samme som altid!

Autoriseret Mitsubishi forhandler

I august 2014 er Fjord-Frandsen biler blevet autoriseret forhandler af Mitsubishi. Både mekanikere og sælgere glæder sig til det nye spændende kapitel og de udfordringer, der medfølger det nye tiltag.

Fra november 2014 har firmaet foretaget et navneskift til Fjord-Frandsen biler. Ændringen er et resultat af adresseskiftet til Haderslev og er mere hensigtsmæssig i forhold til forretningspartnere og kunder. 

Danmarks bedste Kia forhandler

Vi blev i december tildelt prisen Årets Kia Platinum Dealer. Vi er meget stolte og glade for denne overrækkelse, som er et resultat af firmaets indsats som helhed, fra værkstedet til reservedele og salgsafdelingen. Vi modtog selv samme pris i 2010, men af den grund var glæden ikke mindre, da nyheden om, at vi igen var Danmarks bedste Kia forhandler blev annonceret.