Kia modeller

Se de mange Kia modeller her

Kia EV6

EV6 er den første dedikerede elbil blandt de mange Kia modeller.

Tidligere har de grønne modeller fra Kia været bygget på den samme platform, som modellen med en konventionel motor. Kia kalder den nye platform for Electric-Global Modular Platform – eller: E-GMP. Platformen er flad, hvilket betyder, at kabinen designes med en flad bund (i modsætning til tidligere modeller) og dette gør det muligt at indrette for- og bagsæder på forskellige måder.

Ny Kia Picanto

Kia Picanto er Kia’s populære minibil.

Picanto er lille og praktisk og alligevel fræk og legesyg.

Ny Kia Rio

Kia Rio er Kia’s komfortable model i mellemklassen.

Rio er den perfekte følgesvend. Masser af bil for pengene. God størrelse, smart og komfortabel og med næsten uanede muligheder for styling.

Ny Kia Ceed

Kia Ceed er Kia’s friske familiebil.

Ceed er sporty og stadig praktisk. Den kan rumme både hele familien og alt dit fritidsudstyr – og så er den spækket med DriveWise Technologi.

Kia Ceed PHEV

Vi har sat strøm til Kia Ceed: Kia Ceed Hybrid Kia er med helt fremme i udviklingen af fremtidens biler Derfor kommer en af Kias mest populære modeller - Kia Ceed SW - nu også i en Plug-In Hybrid version. Masser af teknologi og sikkerhed Kia Ceed SW PHEV har det samme strømlinede og sportslige ... Læs Mere

Kia ProCeed

Kia ProCeed er den sportslige videreudvikling af familiebilen Ceed.

ProCeed gør sig særdeles bemærket med sit shooting-brake design, som giver bilen en mere strømlinet profil og ProCeed 2019 har gang på gang begejstret bilanmelderne.

Kia Xceed

Kia Stonic

Kia Stonic er Kia’s frække SUV med sin helt egen personlighed.

Stonic er bilen til dig, der vil skille dig ud. Du lader dig ikke styre af livet – du styrer livet. Stonic kan fremstilles i farver efter dit ønske, og her får du virkelig en bil, hvor der er plads til leg, begejstring og livsglæde.

Kia Niro

Kia’s SUV Niro bilen, der for alvor slår Kia’s position blandt de førende indenfor elbiler fast.

Niro er bilen til dig, der vil være med foran, når det gælder den grønne omstilling. Niro findes som hybrid og som el-bil, og på listen over mest effektive elbiler, kom E-niro ind på en flot 2. plads.

Kia E-Niro

Kia E-Niro - En usædvanlig kraftig elbil Den nye fuldt elektriske Kia E-Niro har en rækkevidde på helt op til 455 km og ikke mindre end 205 HK. Den sporty SUV brillierer samtidig ved at være Danmarks billigste el-bil, og det er ikke uden grund, at Kia forventer op til et års leveringstid på bilen, ... Læs Mere

Kia Sportage

Kia Sportage er Kia’s store SUV med plads til det hele.

Kia Sportage er SUV’en til dig, der ikke går på kompromis, hverken med plads, kvalitet, komfort eller køreglæde. Kia Sportage er bilen, der rummer hele hele livet.

Ny Kia Sorento

Kia Sorento er ekstraordinær. Hver dag. Stor og rummelig og alligevel elegant.

Sorento er ganske enkelt noget særligt. Du får kvalitet ud over det sædvanlige og høj komfort til alle i bilen. Sorento er bilen, du har lyst til at bo i.

Ny Kia XCeed PHEV

Kia Xceed er den prisvindende crossover udgave af Kia Ceed.

Denne model hedder ikke Xceed uden grund, for den har i dén grad overgået forventningerne. Xceed er blevet hædret med flere prestigefyldte priser og har i Danmark været nomineret til Årets Bil 2019.

Kia e-Soul

Kia Soul er bilen, der ikke ville undværes. Den er tilbage i en ren El-udgave.

Kia modellen med det iøjnefaldende design er blevet 100% elektrisk, og den vil tage kampen op med de andre elektriske biler på markedet.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev