Kia e-Soul

En bil med sin egen sjæl

Kia Soul er en bil med sin helt egen sjæl og personlighed. Da Kia Soul første gang kom på markedet adskilte den sig fra starten med sit ikonisk SUV-design, og siden har modellen fået en designmæssig opgradering, og er tilpasset målgruppens behov – ikke blot for en bil, der vækker opmærksomhed, men også for en bil, der tilgodeser miljøets behov for ansvarlighed.

En bil, der skiller sig ud

Moderne linjer, friske farver og hightech-detaljer får Kia e-Soul til at skille sig ud fra mængden. Bilen fås i otte karrosserifarver i samme nuance og derudover fire tofarvede kombinationer med forskellige farver på karrosseri/tag og sidespejle, der giver bilen endnu mere personlighed.

Individuel komfort

Her er der masser af plads til, at du selv kan definere din komfort, stil og farve. En særlig stemningsbelysning skifter i takt med musikken, så du ikke blot får en køreoplevelse, men en oplevelse i det hele taget.

Glæden ved at køre i en komplet eldrevet bil spoleres ikke af motorstøj og vibrationer. Du skal ikke skifte gear – nyd i stedet den omgående acceleration. Det elektriske drejningsmoment sender dig fra 0-100 km/t på kun 7,9 sek. Kia e-Soul har en tophastighed på 167 km/t(7

Individuel kørsel

Med Drive Mode Select kan du vælge mellem køreindstillingerne Eco+, Eco, Comfort og Sport. I de enkelte køreprogrammer ændres niveauet af energiforbrug og præstationer: Systemet tilpasser drejningsmoment, hastighed, regenerering og klimaindstillinger til dine præferencer.

Kia’s eksklusive 7 års garanti

Flere detaljer

Intelligent bil

Kia E-Soul er en helt igennem intelligent bil, fyld med DRIVE WiSE teknologi. DRIWE WiSE er KIA’s eget teknologibrand, dedikeret til arbejdet med selvkørende biler og assistentsystemer. Platformen tilbyder intelligente sikkerhedsinnovationer i Kia’s modeller, målrettet en eliminering af mange af de farer og stressede situationer, der opstår på nutidens overfyldte veje. Du får bedre sikkerhed på vejene og mere problemfri køreglæde.

Tank energi mens du kører

Kia Soul har et regenererende bremsesystem, der opsamler kinetisk energi når du sætter farten ned, og fører energien ind i bilens batteri. Når den intelligente adaptive fartpilot (SCC) er aktiveret, tilpasses niveauet af regenererende opbremsning til det forankørende køretøjs hastighed. Hvis du vælger ”en-pedal-funktion”, kan du bremse ved blot at løfte foden fra speederen.

Adaptiv fartpilot (SCC) m. Stop & Go

Adaptiv fartpilot med Stop & Go (SCC m/ S&G) regulerer både bilens hastighed og afstanden til det forankørende køretøj. Systemet holder bilens afstand ved at bremse og accelerere automatisk, og det holder desuden en sikker afstand mellem dig og den forankørende bil.

Derudover finder du i E-soul også frontassistent til undgåelse af kollisioner og udvidet vejbaneassistent

Altid forbundet

Med Kia Connect-appen er du altid forbundet til din bil. Via din mobiltelefon har du fjernadgang til at tjekke om din e-Souls døre er låst, eller hvor du har parkeret din bil. Det giver dig også mulighed for at kontrollere dine køretøjsindstillinger, ændre dem på afstand og anvende de ændrede indstillinger på bilen.

Kias Connected Services er drevet af TomTom Live Services, som giver dig oplysninger om ladestationer, fartkameraer, vejr, trafik, parkering og mere, og med Android Auto™ og Apple CarPlay™ holder du dig opkoblet med din smartphone uden at distrahere dig fra vejen.

Du kan endda vælge din Kia E-soul med 8″ head-up display, som øger din sikkerhed og komfort. Køredata som eksempelvis bilens hastighed, sikkerhedsikoner og navigationsanvisninger projiceres til et glaspanel over rattet, så du kan se de vigtigste detaljer foran dig, uden at skulle fjerne blikket fra vejen.

Derudover har du i dit dashboard en 10,25″ touchskærm m. Navigation, der er nem at betjene, og den viser ruter, genveje og andre nyttige informationer. Og vælger du at opgradere modelpakken, giver touchskærmen også mulighed for at betjene Harman Kardon® premium lydanlægget med Clari-Fi™-teknologi og QuantumLogic® Med Kias 7 års kortopdateringer(10) er dit system altid opdateret år efter år.