Kia EV6

Kia EV6 – Kia’s første dedikerede elbil

EV6 er den første dedikerede elbil fra Kia, og den er blevet en kæmpe succes. Aldrig har vi oplevet så stor interesse for en ny model.

Tidligere har de grønne modeller fra Kia været bygget på den samme platform, som modellen med en konventionel motor.

Kia kalder den nye platform for Electric-Global Modular Platform – eller: E-GMP. Platformen er flad, hvilket betyder, at kabinen designes med en flad bund (i modsætning til tidligere modeller) og dette gør det muligt at indrette for- og bagsæder på forskellige måder.

Selvom EV6 set udefra synes meget kompakt, har den en akselafstand på 2.900 mm akselafstand og dermed en kabineplads svarende til mange mellemstore til store SUV’er.

Det er altså en bil med rigtig fornuftig plads til dig og dine passagerer.

Sammenlign drivlinjer og modeller

På Kia’s hjemmeside kan du se specifikationer for de forskellige modeller, Standard Range, Long Range og Performance.

Se modellerne her

Har du spørgsmål til EV6?

Tag kontakt til os, hvis du vil vide mere om EV6 eller du ønsker at prøvekøre den.

Der er dog meget stor interesse for bilen, og vi opfordrer dig derfor til at booke en prøvetur, så vi ikke risikerer, at vi ikke har bilen hjemme, når du kommer.

Ring til os på (+45) 73 54 13 32.

Du kan også læse pressemeddelelserne vedr. EV6 her:

Kia’s eksklusive 7 års garanti

Flere detaljer | Se brochure

Rækkevidde op til 510 km

Lynhurtig opladning

0-100 km/t på 3,5 sekunder
(GT-modellen)

Se prisliste

Panorama-skærm og Head Up Display

Foran dig på dashboardet finder du en dobbelt panoramaskærm i høj opløsning, der giver et tydeligt overblik over bilens intuitive menuer og den meget brugervenlige grænseflade.

På vinduet over skærmen projiceres et diskret AR Head-Up Display på forruden. Det minimerer behovet for at fjerne øjnene fra kørselsretningen, uden at det dog forstyrrer udsynet fra førersædet.

Interiør der inspirerer

Sæderne kan du få i hhv. ruskind, kunstlæder eller – hvis du vil gå all in på bæredygtighed – genanvendte plastflasker.

Når Kia ønsker at være blandt de førende, når det kommer til “grønne biler”, så handler det ikke kun om drivkraften i den enkelte bil, men også om det samfund, som bilen er en del af. Derfor har man valgt at anvende genanvendte plasticflasker i fremstillingen af den behagelige tekstil, der anvendes til sæderne i bilen.

Op til 1600 kg på krogen

Er du bange for at skulle gå på kompromis med trækkraften, når du får en elbil?

Kia EV6 fås med en imponerende maksimal anhængervægt på 1.600 kg. Det betyder altså, at du kan tage på kør-selv-ferie med familien uden at skulle tænke på emissioner.

Trækkraften er naturligvis afhængigt af model, men spørg din forhandler, og prøv den model, der passer bedst til dit behov.

Kia EV6 har et opladningssystem på 800V, der kan oplade lynhurtigt, når du har brug for det. Når du vælger den hurtige opladning, kan du tanke 100km på 5 minutter. Du kan oplade fra 10-80% på mindre end 18 min.

En kørende powerbank

EV6 er udstyret med en funktion, der gør bilen til en nem, transportabel strømforsyning til din dagligdag eller dine fritidsaktiviteter. Bilen kan levere op til 3,6 kW strøm, så den kan bruges som nødstrømforsyning til dit hjem. Den kan også fungere som transportabel generator til dine udendørs aktiviteter.

(“Hva’ så unger? Skal der strøm til mobilen?”)

Batteriet i EV6 på 77,4 kWh giver en rækkevidde på op til 510 km ved en fuld opladning. Der er længere tid mellem opladningerne – og du skal derfor bruge mindre tid på at oplade bilen og kan bruge mere tid på dig. EV6 fås også med 58 kWh-batteri, som er tilstrækkeligt til at dække alle kørselsbehov. Baghjulstrækversionen er med én enkelt elmotor, og firehjulstrækversionen har to elmotorer, som får dig frem til dit mål uanset vejrforhold eller terræn.