Kia Niro

Ny Kia Niro – Crossover OG hybrid

Den ny Kia Niro er for dig, der tænker på mijøet, men ikke vil gå på kompromis med bilens egenskaber.

Kia Niro er med andre ord en perfekt kombination af sporty SUV og praktisk stationcar, som du kan kan køre som enten el-bil eller benzinbil, alt efter behov – og du mærker ikke engang af at bilen skifter system.

En bil i energiklasse A++
Med en ny Kia Niro gør du miljøet en tjeneste, for bilen er klassens førende, når vi taler CO2 emission. Bilen udleder kun 88g pr. km. Bilens batteri oplades automatisk, når bilen decelererer eller standser. Den kinetiske energi der dannes opfanges, og omdannes til energi i bilens batteri.

Mere sikker for miljøet – og mere sikker for dig.
Kia Niro er ikke bare bedre og mere sikker for miljøet. Bilen er også mere sikker for dig. Kias nye teknologiske initiativ – DriveWise – hjælper dig med at opdage forhindringer foran dig, både i form af biler og fodgængere. Data fra både kamera og radar i bilen, fortæller dig, hvis der er kolissionsfare forude. Bilen advarer dig, og begynden samtidig opbremsningen, for at minimere reaktionstiden. Det gør kørslen mere sikker – både for dig, dine passagerer og medtrafikanter.

Masser af plads til familie og hobby

Kia Niro er praktisk. På alle måder. Vores miljø har brug for, at vi i langt højere grad tænker hensynet til naturen og fremtiden ind i vores kørselsbehov. For vores børn og børnebørns skyld.

Der har været en tendens til, at jo mere praktisk bilen er for miljøet, jo mindre praktisk er den i forhold til vores behov. Den opfattelse bliver gjort til skamme i Kia Niro.

Bilen er absolut generøs hvad angår plads. Både i kabinen og i bagagerummet. Bilen har splitbagsæde, og giver mulighed for at indrette bilen alt efter behov. Med begge bagsæder i brug, har bagagerummet en kapacitet på 427 liter. Med bagsædet lagt ned, har du pludselig 1425 liter.

Skal du have en prøvetur?

Ring til os og bestil en prøvetur. Vi synes du fortjener at prøve en ny Kia Niro og opleve, hvor lækkert det kan være at køre hybridbil.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev