Kia Niro

Ny Kia Niro – Sommeren 2022

Den ny Kia Niro er for dig, der er nytænkende og tør prøve nyt.
Nu skal der gøres plads til en crossover, hvor omdrejningspunktet er innovation. Designet i den nye Kia Niro er markant og selvsikkert. Bilen er rummelig, men alligevel minimalistisk indeni. Og så rummer den fremtiden i sin avancerede teknologi, opkoblingsmuligheder og sikkerhed.
Du vil kunne vælge mellem den fuldt elektriske Niro EV eller Niro Plug-In Hybrid.

En dristig fremtidsversion

Den Nye Kia Niro er elegant og iøjnefaldende. Det udvendige design vil helt sikkert vække opsigt med den unikke frontklap med dobbeltpanel, som fremhæver tigerface-signaturfronten og det ”heartbeat”-formede dagskørelys.
Nyd elegancen med den tofarvede kølergrill, som er fremhævet med en lakering i matlak og højglans. Med sit sekskantede mønster udstråler den futurisme og hightech fra alle vinkler. Den fuldendes af et kraftfuldt frontpanel nederst, som giver bilen ekstra bredde rent visuelt og omfatter en centralt placeret integreret ladeklap.

Mere sikker for miljøet – og mere sikker for dig.

Den elektrificerede Kia Niro-familie byder også på en række avancerede DriveWise-førerassistentsystemer, som sætter sikkerheden for både bilens passagerer og fodgængere i centrum. Hvordan? Ved at hjælpe føreren med at holde fokus og informeret bag rattet. Sikkerhedsteknologierne overvåger vejen og din kørselssituation for potentielt farlige situationer og advarer føreren og griber ind om nødvendigt. I Kia Niro er din køreglæde i centrum.

Ny kia niro 2022

Så behagelig, at du bare gerne vil blive i bilen

Eksklusivt og indbydende: Cockpittet og kabinen i den helt nye Kia Niro er udviklet til at løfte køreglæden til et helt nyt niveau – med masser af intelligente og avancerede teknologier, der er dedikeret til at gøre det hele nemmere for føreren og øger komfortniveauet for alle i bilen.

Bilen har en lang række tekniske innovationer, der har til formål at give dig køreegenskaber med stor respons og ægte køreglæde. Tilpas din Niro til vejbelægningen, du kører på med køreindstillingerne Eco og Sport.

Skal du have en prøvetur?

Ring til os og bestil en prøvetur. Vi synes du fortjener at prøve en ny Kia Niro og opleve, hvor lækkert det kan være at køre hybridbil.

ny kia niro - køb den hos Fjord-Frandsen Biler i Haderslev

Kia’s eksklusive 7 års garanti

Flere detaljer | Se brochure

 Fås som EV og PHEV

 Personlig profilopsætningr

 Forbedret aerodynamik

Se prisliste