Kia Picanto

Er Kia Picanto Danmarks bedste minibil?

Det er den måske. Vi sælger i hvert fald rigtigt mange af dem og det er der én god grund til: Du får rigtigt meget bil for pengene.

En frisk bil der mestrer både bykørsel og motorvej, har et frækt udseende og en god brændstoføkonomi. Den er perfekt til den lille familie eller som bil nr. 2.

En bil med sans for detaljen

I den ny Kia Picanto finder du masser af små fine detaljer.

Stemningsbelysning, masser af opbevaringsmuligheder, 7” flydende touchscreen, trådløs mobiltelefonoplader, ubesværet opkobling på din mobiltelefon og masser af andre, små lækre detaljer, der gør den ny Kia Picanto til den perfekte minibil

Kia’s eksklusive 7 års garanti

Flere detaljer | Se brochure

Fra 115 g CO2/km

Rummelig kabine

Automatisk nødbremse

Se prisliste

En rummelig minibil

Selvom Picanto ligger i kateogorien “minibil”, har du ganske god plads i bilen – både i kabinen og i bagagerummet.

Bagagerummet er i sig selv 225 l, hvilket gør det til ét af klassens største. Bilen er desuden lavet med et 60/40 splitbagsæde, som kan lægges helt fladt ned. Du kan selv vælge om du vil inddrage én eller to pladser til bagagen.

Sammenlign drivlinjer og modeller

På Kia’s hjemmeside kan du se specifikationer for de forskellige  modeller, og hvad du får af udstyr, afhængigt af, om du vælger udstyrsvarianten Prestige, Upgrade eller GT-Line.

Sammenlign modeller

Køb din Kia Picanto med skrotpræmie og spar 15.000 kr

Når du kommer ind til os for at købe ny bil, og vælger at finansiere den gennem os, så giver vi dig altid mindst 15.000 kr i skrotpræmie for din gamle bil – også selvom den slet ikke er så meget værd.

Ny bil med All Inclusive

Hos Fjord-Frandsen har vi et koncept, der gør det let at købe ny bil – og dejligt overskueligt at eje den. Vi kalder det All Inclusive, fordi vi kan hjælpe dig med både finansiering, forsikring og service – og er du så uheldig, at din bil må overnatte hos os, så hjælper vi dig også med en lånebil.