Kia Sorento

Kia Sorento
Effektiv og kraftfuld med et moderne look

Den har været undervejs længe, og den er ventet med spænding: Kia’s flagskib blandt SUV’er – Kia Sorento.

Bilen blev i november 2020 vinderen af den prestigefyldte tyske pris “Das Goldene Lenkrad”, hvor den vandt i kategorien “Store SUV’er” over Aston Martin DBX og BMW X6, og har derudover vundet adskillige andre priser.

Du kan læse mere om Kia Sorento i disse pressemeddelelser:

Masser af plads og fleksibilitet

Den nye Kia Sorento kan nemt forvandles fra 5 sæder til 7 sæder, og bagsædet kan deles 40/60, så du kan lægge ét, to eller alle 3 bagsæder ned, for at få mere plads i bagagerummet. Når alle tre bagsæder er slået ned, har bagagerummet en kapacitet på hele 821 liter.

Sammenlign drivlinjer og modeller

Kia Sorento fås som en Plug-In Hybrid eller med en traditionel diesel motor.

På Kia.Com kan du sammenligne drivlinjer og de forskellige udstyrsvarianter.

Se mere på Kia.Com

Kia’s eksklusive 7 års garanti

Flere detaljer | Se brochure

Kør i ethvert terræn med Terrain Mode Select (TMS) (*)

Op til 7 sæder

Masser af plads og ny teknologi

Se prisliste

Altid forbundet

Når du kører i bilen har du fuldt overblik, ikke bare over vejen foran dig, men også over teknologien i bilen. Foran dig, i instrumentbrættet, har du et stort 12,3” TFT display, der viser dig de vigtigste oplysninger omkring din kørsel. I midterkonsollen har du endnu et display, en 10,25” LCD touch-skærm med infotainment og GPS. Bilen er naturligvis kompatibel med Android Auto og Apple Carplay, og har USB stik som standard.

Hvis du vil gå all in på “connectivity”, kan du bestille trådløs opladning, så du nemt kan oplade din telefon undervejs, og du kan som ekstraudstyr vælge et Bose Premium Sound System med hele 12 højtalere, ekstern forstærker og en banebrydende teknologi, der omdanner din yndlingsmusik til en suveræn sourround-oplevelse.

Performance
Udviklet til ethvert eventyr

Kia Sorento fås i 3 forskellige udgaver: Som Plug-In hybrid, som hybrid og med konventionel motor, så uanset hvad du har brug for i en SUV, så har vi en Kia Sorento der passer til dig. Alle modeller er kraftfulde, effektive og oser af rendyrket køreglæde.

Hvad er du i humør til i dag?

Kia Sorento er udstyret med Terrain Mode Select, hvor du kan vælge mellem hele SYV forskellige køre-egenskaber. Fire forskellige køreindstillinger (ECO, Comfort, Sport og Smart) og tre forskellige terrænindstillinger (Snow, Mud and Sand) – så du kan roligt tage til både vestkystens strande og de snedækkede skisportssteder, og vise din nye bil frem.