Kia Sportage

Den helt nye Kia Sportage

Med den helt nye Kia Sportage får du et væld af muligheder. Sportage fås med forskellige drivlinjer, inklusive plug-in hybrid, mild hybrid – og alle modellerne fås som GT line.

Designet er inspireret af naturens organiske former; et elegant og dog muskuløst ydre kombineret med smukke, grafiske detaljer. Ikke kun imponerer designet, men dens funktion giver denne SUV en dynamisk og selvsikker tilstedeværelse på vejene.

Imponerende omgivelser

Når du overvejer at købe en bil som Sportage, har du med stor sandsynlighed et kørselsbehov, hvor du tilbringer mange timer i din bil. Derfor må bilen gerne føles som dit andet hjem.

Uanset hvilken udgave af Sportage du vælger, er maksimal komfort, plads og anvendelighed i fokus.

Du skal sidde ordentligt på turen, med god lændestøtte og mulighed for at køles af på de varme dage og blive varmet på de kolde dage.

Få en uforpligtende prøvetur. Ring til os nu på 73 52 13 32

Praktisk teknologi

Den ny Kia Sportage er udstyret med praktisk teknologi, der gør vejen og hverdagen lettere for dig.

Kia Connected Service holder dig hele tiden opdateret om trafikken forude, og hjælper dig med at nå frem så let som muligt.

Med Android Auto og Apple CarPlay er din telefon hele tiden forbundet til bilens system, så du ikke mister fokus og behøvet at fjerne blikket fra vejen. Nogle modeller har endda trådløs opladning til din telefon, så du altid er sikker på at have tilstrækkelig strøm på telefonen.

Meget mere sikkerhed

Hvis ikke du allerede nu har lyst til at opleve den ny Kia Sportage, så får du det, når du hører om teknologien, der ikke bare gør din køretur til en leg, men oven i købet en meget sikker leg.

Bilen har intelligent fartpilot, der automatisk følger trafikkens opbremsninger og acceleration. Skulle noget uventet pludselig krydse din vej, registrerer bilens automatiske nødbremsning at den skal bremse, og systemet reagerer hurtigere end du kan nå at reagere.

Er du overbevist nu?

Hvis du ikke allerede kender Fjord-Frandsen Biler og teamet i huset, så ved du måske ikke, at vi er helt tossede med Kia. Og vi er helt vilde med den ny Kia Sportage.

Derfor vil vi gerne have lov at invitere dig ind forbi, så du kan få lov at opleve, at det vi fortæller her, faktisk slet ikke dækker oplevelsen af at køre i Kias mest populære model.

Ring til os nu. Så er vi sikre på, at vi har en model hjemme du kan prøve. Og vi er naturligvis – som altid – klar på en snak om biler og en kop kaffe.

Book prøvetur nu: 73 52 13 32

Sammenlign drivlinjer og modeller

På Kia’s hjemmeside kan du se specifikationer for de forskellige drivlinjer, og du kan bestemme dig for, om din Kia Sportage skal være en plug-in hybrid, mild hybrid eller benzin.

Sammenlign drivlinjer

Du kan også se hvad du får i din nye bil, afhængigt af om du vælger udstyrsvarianten Prestige, Upgrade eller GT-Line.

Sammenlign modeller

Kia’s eksklusive 7 års garanti

Flere detaljer | Se brochure

Fås med firhjulstræk

Plug-in Hybrid med Automatgear – 6 trins

Kraftfulde & effektive drivlinjer, fås bl.a. som mild hybrid & Plug-in Hybrid

Se prisliste

Leasing af Kia Sportage

Kia Sportage fås både med privatleasing og som leaset firmabil.

Kia Sportage Privatleasing
Kia Sportage Erhvervsleasing

På udkig efter en Kia Sportage i Sønderjylland?

Hvis du er på udkig efter en ny Kia Sportage, så kom ind til os. Vi har næsten altid flere modeller stående – både nye og brugte, og har du en gammel bil du gerne vil bytte med, så laver vi et godt tilbud.

Hvis din gamle bil er helt slidt ned, og ikke mange kroner værd, får du altid 15000 kr for den gamle bil, hvis du køber og finansierer den gennem os.

Vi glæder os til at se dig.