Ny Kia Ceed

Ny Kia Ceed?

Kia Ceed er en af Kia's mest populære modeller - og det er ikke uden grund, for her får du en bil, hvor der ikke er langt fra fornuftig familiebil til kvik frækkert.

Kia Ceed er klassens mest støjsvage familiebil, der kan køre helt op til 27 km/l, hvilket klassificerer den som en A+ bil. Den har, ligesom alle andre af Kia's modeller, 7 års fabriksgaranti (eller op til 150.000 km). De første 3 år er dog uafhængige af kilometerne, så kører du mere end 50.000 km om året, så er du rigtigt godt dækket ind. Faktisk så godt, at ingen anden bilproducent kan give den samme garanti. Det er fordi Kia stoler på deres produkter.

Kia Ceed har desuden et højt sikkerhedsniveau, en imponerende udstyrspakke og masser af tilbehør. Det kan du læse meget mere om i denne brochure.

Ny Kia Cee'd i Sønderjylland

Leder du efter en ny Kia C'eed i Sønderjylland, er det oplagt at kigge forbi os.

Vi er centralt placeret i området, i det nordlige Haderslev, helt op ad hovedvej 170 og kun få kilometer fra motorvejen. 

Vi er i både 2010 og 2014 blevet kåret til Danmarks bedste Kia forhandler på baggrund af den service, du vil opleve, både i butikken og på værkstedet. En service der afspejler, at vi elsker det vi laver. 

I vores showroom finder du alle Kia's modeller og du er velkommen til at komme og prøvekøre en ny Kia Ceed eller en af de andre modeller. Vi har også altid et stort udvalgt af flotte brugte biler, hvis du fx er på udkig efter en brugt Kia Ceed.

Du kan se alle vores brugte biler HER.

Finansiering af ny Kia Ceed med All Inclusive

Hos os får du altid en god handel, men hvis du gerne vil have at det også skal være ekstra nemt og overskueligt fremover, så tilbyder vi dig et bilkøb med All Inclusive.

All Inclusive betyder, at du får det hele på én regning: Finansiering, forsikring, serviceaftale og - hvis du skulle få brug for det - lånebil. Den endelige pris pr. måned afhænger lidt af model, udstyr og om du bytter med din gamle bil, men giv os et kald, så finder vi den rigtige pris til dig, så du er sikret overskuelighed i budgettet fremover.

Ny Kia Cee'd til den pladskrævende familie

Den ny Kia Cee'd er populær - både pga dens ydeevner, Kia's gode garanti og ikke mindst på grund af det frække udseende. Ingen af delene skal du gå på kompromis med, hvis du har brug for en større model, og vælger at købe en ny Kia Cee'd SW i stedet for. 

Her får du samme lækre bil - bare med mere plads. 

Med All Inclusive kan du få en NY Kia Pro Ceed fra kr. 2.650,- pr. md.

Kontakt os her.