Ny Kia Picanto

Ny Kia Picanto

Ny Kia Picanto 2018

Er den ny Kia Picanto Danmarks bedste minibil?

Det er den måske. Vi sælger i hvert fald rigtigt mange af dem og det er der én god grund til: Du får rigtigt meget bil for pengene. 

En frisk bil der mestrer både bykørsel og motorvej, har et frækt udseende og en god brændstoføkonomi. Den er perfekt til den lille familie eller som bil nr. 2.

En bil med sans for detaljen

I den ny Kia Picanto finder du masser af små fine detaljer. 

Stemningsbelysning, masser af opbevaringsmuligheder, 7'' flydende touchscreen, trådløs mobiltelefonoplader, ubesværet opkobling på din mobiltelefon og masser af andre, små lækre detaljer, der gør den ny Kia Picanto til den perfekte minibil 

Ny Kia Picanto GT

Ny Kia Picanto GT-Line

Kia Picanto X-Line

 

Ny Kia Picanto med skrotpræmie

Når du kommer ind til os for at købe ny bil, og vælger at finansiere den gennem os, så giver vi dig altid mindst 15.000 kr i skrotpræmie for din gamle bil - også selvom den slet ikke er så meget værd. 

Du kan læse mere om vores finansieringsløsninger her.

Ny bil med All Inclusive

Hos Fjord-Frandsen har vi et koncept, der gør det let at købe ny bil - og dejligt overskueligt at eje den. I stedet for at du skal betale én regning for finansiering, én regning for forsikring - og regning når du har været til service med bilen og måske endda en regning for lånebilen, hvis du skulle få brug for sådan en, hvis du skulle være så uheldig, at din bil må overnatte på værkstedet - ja, så får du i stedet det hele på én månedlig regning: finansiering, forsikring, service og lånebil: Det kalder vi "Ny bil med alt inklusiv."

Du kan læse mere om All Inclusive her.

Kom ind og få en snak

Hvis du er på udkig efter en ny Kia Picanto, så kom ind til os. Vi har næsten altid flere modeller stående - både nye og brugte, og har du en gammel bil du gerne vil bytte med, så laver vi et godt tilbud. 

Hvis din gamle bil er helt slidt ned, og ikke mange kroner værd, får du altid 15000 kr for den gamle bil, hvis du køber og finansierer den gennem os. 

Vi glæder os til at se dig.