Ny Kia Rio

Er du på udkig efter ny Kia Rio, så skal du selvfølgelig lægge vejen forbi Fjord-Frandsen Biler i Haderslev.

Vi er flere år blevet kåret som Danmarks bedste Kiaforhandler,  bl.a pga. vores altid gode service, og fordi vores mekanikere bare elsker at give din Kia kærlighed. Faktisk var Søren, vores ene værkfører med i opløbet til at blive Danmarks bedste kiatekniker.

Ny Kia Rio - The Power to Surprise

Kia Rio lever på alle måder op til Kias slogan "The power to surprise".

Prisen for en ny Kia Rio starter allerede ved kr. 109.999,- og allerede her får du rigtigt meget bil for pengene. Du får - selvfølgelig som altid - Kias solide garanti på hele 7 år. Derudover får du en bil, der har energimærket A+, kører langt på literen, er billig i grøn ejerafgift og som har en udstyrspakke, som allerede i den billigste mådel er større, end forventeligt i den prisklasse.

Læs meget mere om Kia Rio

Hvis du tænker, at din næste bil skal være en ny Kia Rio, så tag et kig i Kias brochure for ny Kia Rio.

Her kan du læse om de forskellige udgaver af modellen, ekstraudstyr, motor, sikkerhedsudstyr og meget andet.

Har du spørgsmål kigger du naturligvis bare ind til os, så kan du tage en prøvetur og kigge lidt på de forskellige modeller.

Få en ny Kia Rio med alt inklusiv

Når du køber og finansierer ny bil gennem os, kan vi tilbyde en række fordele.

Som altid kan du mindst få 15.000 kr for din gamle bil. Pengene kan du trække fra den samlede pris, eller du kan lade dem indgå som en del af udbetalingen, så du kan blive den glade ejer af en dejlig ny bil, uden at skulle grave alt for dybt i lommerne. 

Læs mere om skrotpræmie på bil her.

 

Vi kan også tilbyde Kia 360, hvor du køber en ny bil med alt inklusiv. Med "Alt inklusiv" mener vi, at du får alle dine faste månedlige biludgifter på én regning: Afbetaling, forsikring, serviceaftale og lånebil. 

Tal med os om dine muligheder, så finder vi den løsning, der passer til dig og dit behov.

Læs mere om "Ny bil med alt inklusiv" her.