Rengøring af din bils aircondition

Lagt op Søndag, 21 feb 2016 14:06:58

Vi tilbyder rengøring af din bils aircondition.

Tænker du over, at du skal rengøre bilens aircondition eller klimaanlæg? Nej vel? Bare rolig, du er ikke den eneste.

Vi ser mange biler på værkstedet, hvor airconditioning eller klimaanlæg fungerer dårligt, fordi det ikke er blevet vedligeholdt. Snavs og blade kan sætte sig omkring kondensatoren og der kan dannes bakterier i ventilationsanlægget, som giver lugtgener i bilen.

Klimaanlægget skal køre jævnligt.

Nogle bilejere tror også fejlagtigt, at der er god økonomi i at holde anlægget slukket. Det er dog ikke helt tilfældet, da anlægget bør sættes i gang jævnligt, for ikke at "tørre ud". Når anlægget tændes cirkulerer olie i systemet, som sørger for, at stempler og pakninger holdes sunde og kompressoren ikke går i stykker.

Det er heller ikke unormalt, at mængden af kølemiddel i anlægget reduceres med tiden. Hvis der er for lidt kølemiddel på anlægget, bliver det varmt og kan tage skade, der kan løbe op økonomisk.

Der er med andre ord rigtig god mening i at give din aircondition eller dit klimaanlæg lidt kærlighed.

Lad os klare det for dig

Du kan selv gøre det. Det kræver at du er lidt fiks på fingrene og har sat dig godt ind i proceduren. Men hvorfor ikke lade os gøre det for dig? Vi kender din bil og ved præcist hvad vi skal gøre for at holde dit anlæg sundt og økonomisk. Du slipper for bøvlet og vi får lov til at gøre det, vi elsker: servicere din bil.

Eftersyn af Aircondition - priser

Eftersyn: inkl. udskiftning af kølemiddel og kompressorolie – kr. 695,-

Stort eftersyn: inkl. udskiftning af kølemiddel og kompressorolie samt desinficerende rens af ventilationssystem – kr. 995,-

Ring til os og hør nærmere om prisen: Tlf.nr. 73 54 13 32