Oplev den ny Kia Optima SW

Masser af plads og god stil - på første klasse

Med en ny Kia Optima SW får du ikke bare en ny bil i luksusklassen. Du får en ny bil der vækker opsigt på gaden og som giver dig en den køreglæde du oplever, når du kører i en ganske særlig bil. Og så får du alt det her:

  • Rummelig kabine med plads til at strække benene
  • Ventilerede sæder, der holder dig frisk 
  • Optimeret lydisolering i kabinen
  • Infotainmentsystem med Android Auto og Apple Carplay
  • Forbedret kørselssikkerhed med Kia DriveWise
  • Autonomous Emergency Breaking System registrerer potentiel risiko for kollision

Ny Kia Optima SW - Iøjenfaldende former

Den perfekte bil til den aktive og pladskrævende familie

Er I en familie der nyder friheden, og har brug for en bil, der kan rumme familiens fritidsinteresser, så er en ny Kia Optima SW et rigtigt godt bud på en ny bil.

Stort rummeligt bagagerum med en flad læssekant. Er du typen der har hænderne fulde, kan du vælge en bagklap, der kan åbnes elektrisk, og skal der være plads til ekstra meget i bagagerummet, kan du med et enkelt tryk lægge bagsædets ryglæn fladt ned, så du nu har hele 1.686L at boltre dig på.

Lad dig forføre her

Se den lækre video om Kia Optima SW her, og lad dig endelig friste.

Ny Kia Optima SW GT

Den Ny Kia Optima SW fås også i en GT-model med en T-2.0 GDi motor og 245 HK. I denne model er der lige skruet en ekstra tand op for den sportslige lækkerhed, særligt i instrumentenheden, aluminiumspedaler og specialdesignede sportssæder

Vil du opleve den ny Kia Optima SW?

Giv os et kald, og lad os aftale en tid, hvor du kan komme og prøve den ny Kia Optima SW. Vi lover dig, at du vil opleve, at Kia virkelig har "The Power to Surpise". 

Ring til os på tlf.: 73 54 13 32