Autoriseret Fiat Værksted

Fjord-Frandsen Biler er autoriseret Fiat Værksted

Fiat er Italiensk charme og temperament, og så er det biler uden en masse dikkedarer og til en rigtig fornuftig pris.

Det italienske bilmærke har været med fra bilindustriens start og er nok mest kendt for den ikoniske Fiat500. Men Fiat er meget mere end små, praktiske biler, og vsom autoriseret Fiat forhandler sælger vi rigtigt mange Fiat modeller til familier, der går efter meget bil for pengene.

Autoriseret Fiat Service

Som Fiat-ejer vil du selvfølgelig gerne have, at din bil altid er i kyndige hænder og bliver serviceret efter forskrifterne. Det sørger vi for, fordi vi som autoriseret Fiat værksted har forpligtet os på, at leve op til de skrappe krav, der stilles fra hovedselskabet.

Når du får din Fiat serviceret hos os, er du derfor altid sikker på, at vi lever 100% op til garanti, serviceaftaler og at vi kun bruger originale Fiat reservedele, hvis der er noget der skal skiftes ud i din bil.

Autoriseret Fiat Værksted – Hvad betyder det?

Når du vælger et autoriseret Fiat Værksted til servicering af din bil, betyder det helt præcist:

  • 24 måneders GARANTI for gratis udskiftning og reparation af defekte dele. Arbejdstiden og levering af reservedele er også gratis.
  • 36 måneders GARANTI for fabriksdefekter i lakken.
  • 8 års GARANTI på rust og tæringer indefra på karosseriet.
  • Altid veluddannede mekanikere, der kender din bil og ved, hvordan den skal behandles, for at yde bedst muligt.

Tjek desuden den Service og garantifolder, der følger med din bil. Her kan du læse alt om, hvordan du og vi – i fællesskab – kan tage os bedst muligt at lige præcis din bil.

Har du spørgsmål?

Kontakt os med det samme. Vi er klar til at hjælpe dig, og du skal ikke lade tvivl holde dig tilbage fra at komme til os.

Ring til os nu – på 73 54 13 32