Brugte biler

Brugtbilsforhandler af Kia og andre mærker

Hos Fjord-Frandsen Biler er vi en kvalitetsbevidst brugtbilsforhandler. Vi både køber og sælger brugte biler til konkurrencedygtige priser i Haderslev, Aabenraa og Sønderjylland. Hos os kan du få mest for din brugte bil, hvis du overvejer at sælge. Vi gør os primært i ovenstående mærker, men vi modtager også gerne nye mærker, så vi kan tilbyde vores kunder et bredere udvalg. Som brugtbilsforhandler lægger vi stor vægt på, at alle vores biler skal være 100% i orden. Derfor stiller vi store krav til os selv, før vi sætter en bil til salg. Vores kompetente autoværksted går bilen efter i sømmene med henblik på at udstede en garanti for kvaliteten.

Troværdig brugtbilsforhandler med et højt serviceniveau

Her hos Fjord-Frandsen Biler ligger det os meget på sinde at tage os rigtig godt af vores kunder fra første kontakt. Vi er en brugtbilsforhandler med et højt serviceniveau, hvor du kan forvente lidt mere end hos andre bilhuse. Vi er ikke ude på at sælge dig den største og dyreste bil, da vi meget hellere vil finde en bil, som du bliver glad for at køre i.

For os handler det i højere grad om at identificere dine behov med henblik på, hvor meget du kører, hvor meget plads du skal have, og hvilket budget du har lagt for bilkøbet. Derfor forsøger vi ikke at sælge dig en bil, du alligevel ikke har råd til at køre i. Vi har en masse flotte biler, der passer til forskellige behov, så lad os hjælpe dig med at finde den ideelle bil, som lever op til dine forventninger.

Kompetent rådgivning og sparring

For mange er det en jungle at skulle navigere sig frem til den ideelle bil. Som brugtbilsforhandler hjælper vi dig gerne på vej, og vi kan give dig en masse værdifulde informationer om de forskellige mærker, modeller og årgange. Vi er kompetente fagspecialister, der er her for at rådgive dig og give dig sparring om, hvordan vi bedst muligt kan imødekomme dine behov, hvad angår økonomi, komfort og funktionalitet.

Vi er en forhandler af brugte biler, som du kan stole på – og vores priser er blandt de bedste i landet. Vi er blandt Danmarks billigste forhandlere af mærket Kia.

Gode tilbud på brugte biler

Vi har altid gode tilbud på brugte biler i alle prisklasser, farver, størrelser, modeller og årgange. Vi står 100% inde for kvaliteten af vores biler, da vi selv kvalitetssikrer, at de er, som de skal være. Vi tager din sikkerhed alvorligt, hvorfor vi udelukkende anvender originale reservedele, når dele skal udskiftes før salg. Har du en brugt bil, du gerne vil tilbyde i bytte, kan du få mest for din brugte bil hos os.

Vi giver desuden en god skrotpræmie for skrotning af din bil og udfører service og reparationer af høj kvalitet. Skal du have ny eller brugt bil, har vi et stort udvalg – der er en bil for enhver smag og ethvert behov. Kom og prøvekør din drømmebil – det er ganske uforpligtende.