Kia Privatleasing

Nu kan du vælge Kia Privatleasing

Med Kia Privatleasing får du ro og sikkerhed i dit bilbudget – hver måned.

Læs mere om Kia privatleasing

Med Kia er du altid sikkert kørende. Når du køber en Kia har du truffet et godt valg. For det første får du rigtigt meget bil for pengene. Du får også en rigtig god serviceordning og med 7 års garanti på en ny Kia, så er du både godt og sikkert kørende.

Hvorfor så vælge KIA privatleasing?

Privatleasing af Kia er for dig, der vil have fuldt overblik.

Du vil vide præcist, hvor mange penge du bruger på at have din bil hver måned, og du gider ikke uforudsete udgifter, hvis bilen pludselig skal omkring værkstedet, fordi den ”lyder mærkeligt”.

Du vil heller ikke bekymre dig om værditab på din bil, for du har jo behandlet den som var den dit barn.

Kia privatleasing – Se modellerne

En genvej til billig ny bil

Når du vælger privatleasing af Kia betaler du et engangsbeløb, som i de fleste tilfælde er væsentligt lavere, end hvis du skulle lægge en udbetaling ved et køb. Herefter betaler du en fast månedlig ydelse, udregnet efter dit kørselsbehov, og som dækker både slitage og service på bilen.

Skulle du få en fornemmelse af, at der er noget, der ikke er som det skal være, skal du ikke bekymre dig om en værkstedsregning, du svinger bare ind forbi os, så kigger vi på det.

Kia privatleasing

Privatleasing er populært

Det er populært at privatlease sin bil. Ikke bare fordi du har sikkerhed og overblik i økonomien, men fordi det gør det nemt og attraktivt altid at have en ny og behagelig bil at køre i. Det er dejligt at sætte sig i en bil, der føles lækker, og det er endnu bedre når du ved, at du hele tiden kan følge med den udvikling der sker, særligt inden for mere miljøvenlige biler.

Få ekstra meget bil for pengene

Vi har valgt at gøre privatleasing af KIA lidt mere interessant, fordi vores leasingmodeller har udstyr, som mange vælger fra, når de skal investere i en ny bil.

Alt efter hvad dit behov og ønske er, kan du se her, hvad udbetaling og månedlig ydelse er.

Kia Online

Kom ind og hør mere om Kia Privatleasing.

Du kan gå ind på Kia Online for at se alle modeller, priser og løsninger, og kom så ind til os. Så hjælper vi dig videre.

Kia privatleasing