Kia service

Kia kunder skal føle sig sikre!

Derfor har Kia valgt – som den eneste fabrikant i Europa – at tilbyde 7 års garanti eller op til 150.000 km. Det gør vi, fordi vi selv ved hvor meget kvalitet og udvikling betyder for os.

Det vil vi gerne give et lille eksempel på:

Inden den ny Kia Sorento blev lanceret, kørte vi i 1,1 mio km i bilen, også under de mest ekstreme forhold. Det svarer faktisk til 27 gange rundt om jorden.

Du kan læse mere om vores garanti i denne brochure.

Kia Service

Vi vil sikre os, at din Kia har det godt. Altid. Derfor har vi forpligtet os på at tilbyde dig den bedste Service.

Når du lader din bil servicere på et autoriseret Kia værksted, sikrer du dig, at der altid er brugt originale dele og at din mekaniker til enhver tid er opdateret omkring den nyeste teknologi i din bil, og hvordan den vedligeholdes bedst muligt. Kun på den måde får du det mest optimale ud af din bil.

En komplet udfyldt servicebog betyder, at når du en gang ønsker at skifte din bil, vil gensalgsværdien være højere. Det er fordi det fungerer som et bevis for, at du – i samarbejde med din Kia forhandler – har passet rigtigt godt på din bil.

Lad Fjord-Frandsen biler servicere din Kia

Det skal ikke være en hemmelighed, at vi hos Fjord-Frandsen er helt pjattede med Kia.

Som de eneste i Danmark er vi blevet årets forhandler hele tre gange – og så er vi så fantastisk heldige, at vi har nogle af landets bedste Kia teknikere med i vores team. Det er vi selvfølgeligt stolte af Det betyder ikke blot en meget høj kundetilfredshed, men det er også et tegn på, at vores medarbejdere elsker deres arbejde.

Bestil din Kia Service hos os

Er du på udgik efter en serviceaftale til din Kia, så ring til os med det samme. Lad os få en snak om, hvad vi kan gøre for dig.

Ring nu på (+45) 73 54 13 32.

Service af Kia