Erhvervsbiler

Har du brug for en ny erhvervsbil?

Vi kommer til dig, og sammen finder vi ud af, hvordan vi laver den bedste løsning til dig, dine medarbejdere og dit firma.

Du kan også leje Fiat Professionals modeller, hvis du for en kortere periode har brug for en varebil til firmaet.

Ring til os med det samme på (+45) 73 54 13 31.

Salg af Fiat Erhvervsbiler

Hos Fjord-Frandsen Biler vil vi være områdets førende, når det gælder salg af Fiat erhvervsbiler.

Vi har indgående kendskab til de forskellige modeller og kender mulighederne, uanset hvilken branche bilen skal bruges til. Den kendskab og erfaring vil vi gerne bruge på at sikre, at du får lige præcis den bil, du skal bruge i dit professionelle liv.

Ny Fiat Ducato

Fiat Ducato er en af de bedst sælgende erhvervsbiler i Danmark, og det er ikke uden grund, at den blev Danmarks mest solgte varebil i 2014. Den findes i mere end 2000 forskellige versioner, lastrummet fås i 8 forskellige størrelser og så kan bilen skræddersys til dine behov.

I øvrigt er bilen den mest brændstoføkonomiske i sit segment.

Læs mere om Fiat Ducato og de mange muligheder her.

Ny Fiat Doblò Cargo

Lille og vågen… Og meget rummelig. Med Fiat Doblò Cargo får du mere funktionalitet, bedre præstationer og mere værdi – og selvfølgelig god økonomi. Fiat Doblò fås med en motor til enhver opgave og vælger du Eco-Jet som ekstraudstyr, opnår du yderligere brændstofbesparelser, uden at gå på kompromis med ydelsen.

Læs mere om Fiat Doblò Cargo her

Fiat Professional’s egen hjemmeside kan du også læse mere om andre modeller og muligheder, som vi naturligvis også kan være behjælpelige med.

Skal vi tage en snak om Fiat erhvervsbiler?

Har du spørgsmål til dine muligheder, eller kunne du tænke dig at se nærmere på Fiat Erhvervsbiler, så kontakt os endelig for en nærmere aftale.

Arne Fjord-Frandsen
(+45) 26 73 13 33
aff@fjord-frandsen.dk