Få 15.000 kr. for din gamle bil

Hos os kan du altid få 15.000 kr for din gamle bil… Mindst!

Hos Fjord-Frandsen Biler giver vi en god skrotpræmie for skrotning af din bil. Faktisk får du hele 15.000 kroner for din gamle bil. Er du bosat i Haderslev, Aabenraa eller andre steder i Sønderjylland, har du mulighed for at komme forbi vores bilhus, hvor du kan prøve en masse nye biler og få en rigtig god skrotpræmie for din gamle. Når du vælger at købe en ny bil hos os og samtidig finansierer den gennem os, får du netop 15.000 kroner for din gamle bil – også selvom den skulle være meget mindre værd. Vi efterlever den filosofi, at alle skal have ret til en god og sikker bil, som er tryg at færdes i på vejene. 15.000 kroner kan for mange være udslagsgivende i forhold til prisen på en bil – særligt når vi taler mikrobiler. Netop derfor giver vi så god en pris for skrotning af din bil.

Højere skrotpræmie, hvis din bil er mere værd

Får du altid 15.000 kroner i skrotpræmie på din bil? Nej. Er din bil mere værd, vil vi vurdere bilen sammen med dig og fastsætte en pris, som begge parter er tilfredse med. Hos Fjord-Frandsen Biler vil vi gerne have udryddet de gamle, farlige biler fra vejene, som er usikre at køre i. Det er en af grundene til, at skrotning af bil giver så god en præmie hos os. Vi har selv eget autoværksted, og vi ser dagligt gamle, farlige biler, som ville have bedst af at blive skrottet. Ønsker du at parkere din gamle bil for bestandigt og få en billig, økonomisk bil, der er bedre for miljøet og din økonomi, er du velkommen i vores moderne bilhus. Vi er særligt specialiseret i mærkerne Kia og Fiat.

Brug præmien som udbetaling til en ny bil

Når du kommer til os med din gamle bil, kan du bruge skrotpræmien på to måder: Du kan vælge at trække de mindst 15.000 kroner fra det samlede beløb. Eller du kan bruge dem som en del af udbetalingen til en ny bil. Køber du en bil, hvor der kræves 20.000 kroner i udbetaling, er det en lille sum, du mangler at betale. Det gør det nemmere og billigere for dig at erhverve dig en ny, flot og økonomisk bil, der giver dig tryghed og sikkerhed, når du færdes på vejene. Har du ofte børn med i bilen, giver det rigtig god mening at få en helt ny bil, der er garanti på. Dels for din egen og dine børns sikkerhed, men også for dine medtrafikanters.

Få et uforpligtende tilbud

Overvejer du at købe ny bil, har du her en gylden mulighed for at gøre en rigtig god handel ved at få en høj skrotpræmie for skrotning af din bil. Kom ind og få en god snak med os om dine muligheder, så vi sammen kan finde den ideelle løsning for dig. Vi bidrager gerne med rådgivning og sparring, så du er velinformeret om dine forskellige muligheder, når du skal finde den helt rette bil.

Kom ind og hør nærmere

Kig ind til os, og lad os tage en snak om, hvad vi kan gøre for dig. Måske har du allerede en bestemt model i søgelyset ellers kan vi hjælpe dig med at gennemgå dine muligheder.

Kontakt os her