Autoriseret Kia værksted

Vi elsker Kia! Så er det sagt.

Faktisk er vi hele tre gange blevet kåret til Danmarks bedste Kia forhandler, og den titel afspejler ikke bare at vi er gode til at sælge Kia’s mange lækre modeller, men også, at vi er et autoriseret Kia værksted, hvor vi sætter en ære i altid at leve 110% op til de skrappe krav fra Kia Motors.

Det er en del af Kia brandet. Når du ejer en Kia, er du en del af familien, og familien passer man godt på. Det er hjertet i det, vi kalder Family-like care.

Autoriseret Kia værksted

… Hvad betyder det egentlig?

Som autoriseret Kia værksted forpligter vi os på, at leve op til de meget skrappe krav, som Kia Motors stiller, til deres forhandlere.

Hvis vi skal passe på dig, din familie og Jeres bil, skal vi bl.a. sørge for, at din bil løbende vedligeholdes, så den altid kører så godt og sikkert som muligt.

Har uheldet været ude, og noget er gået i stykker, skal vi sikre, at din bil igen fungerer upåklageligt, og at reperationen ikke går ud over bilens værdi.

Alle typer reparation af Kia

En Kia er skabt til at blive brugt. Det ved vi, at den kan holde til, ellers ville vi ikke tilbyde en af markedets bedste garantier.

Du vil selvfølgelig altid passe godt på din bil, men det kan ikke undgås, at der en gang i mellem sker små skader på bilen, som skal genoprettes.

Derfor tilbyder vi, som autoriseret Kia værksted, alle typer reparationer:

  • Skader på karosseriet, som små buler, ridser eller større skader ifm. uheld i trafikken.
  • Lak-reparationer, hvis du har fået skrammer. de skal gerne repareres, så du undgår rust.
  • Glasreparationer, hvis du fx. har fået et stenslag
  • Indvendige reparationer, fx pga slitage af læder eller indtræk eller skrammer i instrumentpanelet.
  • Mekaniske reparationer, hvor vi får lov at håndtere bilens mekaniske og tekniske systemer. her er det vigtigt at nævne, at vores værkfører, Søren, er blandt landets bedste Kia teknikere.

Autoriseret Kia værksted i Haderslev

Har du brug for et autoriseret Kia værksted, er du velkommen hos os, på toppen af Christian X’s Vej i Haderslev.

Vi har kaffen klar til dig, og hvis du har lyst til at vente, mens vi tager os kærligt af din bil, så har vi en rar lounge med frit wifi, som du kan benytte til at tage dig en velfortjent pause.

Find vej: Hent kørselsvejledning her.

Kontakt os nu på tlf. +45 73 54 13 32, hvis vi skal tage et kig på din bil.