Hyundai service på værksted i Haderslev

Vi er din lokale og pålidelige autoforhandler

Fjord-Frandsen Biler er dit lokale valg af værksted til servicering af Hyundai-biler i Haderslev. Vi har via vores Kia forhandling stor kendskab til Hyundai da de to mærker deler teknik, så hos os får du en professionel servicering af Hyundai-biler.

Køb din Hyundai i Haderslev

Leder du efter en brugt Hyundai eller ny Kia? Hos Fjord-Frandsen Biler finder du et bredt udvalg af biler her i blandt Hyundai-modeller. Vores erfarne team står klar til at hjælpe dig med at finde den bil, der bedst matcher dine ønsker og behov. Vi er ikke blot sælgere, men passionerede bilentusiaster, der ønsker at gøre din købsoplevelse så glidende som mulig.

Professionelt Hyundai værksted i Haderslev

På vores Kia værksted her i Haderslev har vi alle faciliteter til at varetage omfattende reparationer og vedligeholdelse af din Hyundai. Vores teknikere er specialuddannede og har adgang til det nyeste udstyr, så din bil altid er i de bedste hænder. Uanset om din Hyundai skal have foretaget et rutinetjek, større reparationer eller blot en simpel olieskift, så kan vi hjælpe.

Uforpligtende tilbud og grundig rådgivning

Vi forstår, at tillid og gennemsigtighed er afgørende, når det kommer til bilkøb og -service. Derfor tilbyder Fjord -randsen Biler uforpligtende tilbud og grundig rådgivning om alle vores services. Vores mål er at sikre, at du forlader vores værksted med et smil og en bil i topstand.

For yderligere information eller for at booke en tid, kan du kontakte os (+45) 73 54 13 32 eller via e-mail på aff@fjord-frandsen.dk eller ol@fjord-frandsen.dk. Vi ser frem til at hjælpe dig med service af din Hyuandai på vores værksted i Haderslev.