Kia E-Niro

Kia E-Niro – En usædvanlig kraftig elbil

Den nye fuldt elektriske Kia E-Niro har en rækkevidde på helt op til 455 km og ikke mindre end 205 HK.

Den sporty SUV brillierer samtidig ved at være Danmarks billigste el-bil, og det er ikke uden grund, at Kia forventer op til et års leveringstid på bilen, pga. den høje efterspørgsel.

3 modeller – 3 udstyrspakker

Den nye Kia E-Niro fås i 3 forskellige modeller, med forskellige udstyrs- og batteripakker.

Vision modellen kommer med den lille batteripakke. 39,2 kWh og 136 HK. Til gengæld er der allerede i den “billigste” model en imponerende udstyrs- og sikkerhedspakke, med både adaptiv fartpilot, vejbaneassistent, automatisk nødbremse, fodgængergenkendelse og træthedsregistrering.

Comfort modellen fås med den store batteripakke på 64 kWh, der har en rækkevidde på 455 km. Derudover har modellen en lidt mere luxuriøs udstyrspakke, med bl.a TomTom Liveservice og ECO driving funktioner i navigationen.

Advance modellen giver lige det lille ekstra til køreoplevelsen, med parkeringssensor foran, sædevarme i bagsæderne og trådløs telefonopladning.

Se forskellen på de tre modeller her.

Opladning af Kia E-Niro

I en standardlader tager en fuld opladning af Kia E-Niro med den store batteripakke 9,5 timer. Vælger du i stedet en 100 kWh oplader, kan du på under en time oplade batteriet til 80%.

Oplev Kia E-Niro hos Fjord-Frandsen i Haderslev

Har du lyst til at prøve Kia E-Niro, så kom ind forbi vores udstilling i Haderslev.

Vi har altid en demo-bil stående, du kan prøvekøre og forelske dig i. Det er dog en god ide, at du lige ringer først og booker din prøvetur – blot så vi er sikre på, at modellen er hjemme, når du kommer. Vi vil ikke have, at du kører forgæves.

Kontakt os nu

Kia’s eksklusive 7 års garanti

Flere detaljer | Se brochure

Rækkevidde på op til 455 km med 64 kWh batteriet

Op til 80% opladning på 54 min

451 liter bagagerumskapacitet

Se prisliste

Tilmeld dig vores nyhedsbrev