Kia Rio

Er du på udkig efter ny Kia Rio?

… så skal du selvfølgelig lægge vejen forbi Fjord-Frandsen Biler i Haderslev.

Vi er hele tre gange blevet kåret som Danmarks bedste Kiaforhandler, bl.a pga. vores altid gode service, og fordi vores mekanikere bare elsker at give din Kia kærlighed.

Ny Kia Rio – The Power to Surprise

Kia Rio lever på alle måder op til Kias slogan “The power to surprise”.

Med en ny Kia Rio får du rigtigt meget bil for pengene. Du får – selvfølgelig som altid – Kias solide garanti på hele 7 år. Derudover får du en bil, der har energimærket A+, kører langt på literen, er billig i grøn ejerafgift og som har en udstyrspakke, som allerede i den billigste model er større, end forventeligt i den prisklasse.

Desuden indeholder Rio en sikkerhedspakke lidt ud over det sædvanlige i denne prisklasse. Det sikrer Kia’s DriveWise, der indeholder teknologier som nødbremse ved fodgængere foran bilen, vognbaneassistent og airbags, der beskytter dig og dine kære, hvis uheldet skulle være ude.

Sammenlign modeller

På Kia’s hjemmeside kan du se specifikationer for de forskellige  modeller, og hvad du får af udstyr, afhængigt af, om du vælger udstyrsvarianten Prestige, Upgrade eller GT-Line.

Sammenlign modeller

Kia’s eksklusive 7 års garanti

Flere detaljer | Se brochure

Op til 325l bagagerumsplads

Topmoderne infotainmentsystemer og opkoblingsmuligheder

DRIVE WiSE og nødbremse med fodgængerregistrering

Se prisliste

Læs meget mere om Kia Rio

Hvis du tænker, at din næste bil skal være en ny Kia Rio, så tag et kig på den her, eller kom ind til os i Haderslev, og få dig en køretur.

Her kan du læse om de forskellige udgaver af modellen, ekstraudstyr, motor, sikkerhedsudstyr og meget andet.

Har du spørgsmål kigger du naturligvis bare ind til os, så kan du tage en prøvetur og kigge lidt på de forskellige modeller.

Kia Rio GT-Line

Den ny Kia Rio fås også som GT-line. Lidt mere sport, lidt mere passion og lige lidt mere perfektion.

Få en ny Kia Rio med alt inklusiv

Når du køber ny bil hos os, tilbyder vi at stå for alt det rundt om din bil: Finansiering, forsikring, service og lånebil, hvis det skulle blive nødvendigt.

Som altid kan du mindst få 15.000 kr for din gamle bil. Pengene kan du trække fra den samlede pris, eller du kan lade dem indgå som en del af udbetalingen, så du kan blive den glade ejer af en dejlig ny bil, uden at skulle grave alt for dybt i lommerne.

Læs mere om skrotpræmie på bil her.

Tal med os om dine muligheder, så finder vi den løsning, der passer til dig og dit behov.